Inghetata de piersici si iaurt

de _Alina_ in Dulciuri, 11 Sep 2012 | 4042 vizualizari

 

Bun gasit dragi bucatarasi! Tre' sa va spun ca am avut o vacanta plina si frumoasa, dar mi-a fost tare dor de voi :D si fiindca nu ducem lipsa inca de zilele calduroase, va propun o inghetata aproaaape dietetica :D
Va pupic si va imbratisez pe toti!

 

INGREDIENTE

  • 400 g piersici
  • 2 oua
  • 1 kg iaurt
  • 2 lg zahar
  • 1 lgt sirop de soc
  • 1 lgt amidon din porumb
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de piersici si iaurt:

1. Batem ouale cu zaharul intr-un vas pe bain-marie cateva minute, pana cand compozitia devine spumoasa si consistenta. Pentru ca ouale sa nu devina omleta trebuie sa batem continuu.

2. Amestecam amidonul cu siropul de soc si cu o lgt din compozitia de oua batute. Il incorporam in amestecul de oua si mai lasam 2-3 minute pe bain-marie, timp in care amestecam continuu.

3. Piersicile le taiem si le punem in blender (daca vreti puteti sa le cojiti inainte de a le pune, mie imi plac asa).

4. Adugam in blender ouale batute (racite) si iaurtul si mixam.

5. Punem in forme si dam la congelator pana cand ingheata complet.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

La fiecare 30-40 min amestecati/mixati/blenduiti inghetata pentru a nu se forma cristale. Scoateti inghetata din congelator inainte cu 30 min de a o servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de piersici si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata din iaurt natural si pulpa de fructe